Pe strada Constantin Noica, nr. 1, din Sibiu, s-a deschis un nou sediu al Biroului de avocatura Suciu&Suciu. Desi originari din Medias, acum cei doi avocati s-au hotarat sa ofere servicii de consultanta juridica Sibiu pentru toti cei care se afla intr-un impas sau au nevoie de un sfat de specialitate. Avocatul Suciu Ioan Cristian si-a inceput cariera in anul 1998, iar avocatul Suciu Cosmin Ovidiu a debutat in anul 2004. Cei doi au devenit membri ai Baroului de Avocati Sibiu. Inainte de a avea propriul birou, cei doi avocati au lucrat alaturi de oameni de prestigiu din lumea justitiei precum Bettjnio Gheorghe Diamant si Vasile Luncean, acestia fiind cei care i-au initiat in aceasta profesie. Din anul 2009, avand la baza experienta acumulata, avocatii Suciu Cosmin Ovidiu si Suciu Ioan Cristian au hotarat sa abordeze profesia de avocat in propriul stil. Cei doi avocati Sibiu sunt recomandati de experienta pe care au capatat-o in anii de munca, ani in care au consiliat si reprezentat foarte multe persoane, in diverse situati mai mult sau mai putin complicate. Acestia sunt avocatii care sa se ocupe cat se poate de bine de cazul dvs. Iti vor raspunde fara ocolisuri tuturor intrebarilor sau nelamuririlor, cat se poate de bine. De asemenea, empatizeaza cu clientul facandu-si timp sa asculte si sa inteleaga situatia pe deplin. Veti sti de la bun inceput ce costuri trebuie sa suportati, cu taxe si onorariu. Si, pentru ca sfera lor se intinde pe mai multe domenii, si aceste onorarii sunt diferite. Astfel avem:
– onorarii fixe (stabilite pe fiecare faza procesuala si instanta de judecata, respectiv instanta de fond, apel sau recurs);
– onorarii globale (stabilite pentru intregul proces, inclusiv pentru caile de atac);
– onorarii de succes (se achita la sfarsitul procesului, in functie de rezultatul stabilit si obtinut);
– onorarii mixte, respectiv prin imbinarea celor de mai sus, evident in functie de posibilitatile financiare ale clientului.
Onorariile se stabilesc in functie de dificultatea, amploarea si durata cazului; timpul si volumul de munca necesare pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client; situatia financiara a clientului; natura, noutatea si dificultatea cazului; experienta profesionala a avocatilor.
De ce va recomandam, mai ales in cazuri mai grave, sa apelati la un avocat? Fara avocat, costurile pot fi mai mari. Un avocat bun va face diferenta intre un caz pierdut si unul castigat. Un astfel de specialist va poate face sa economisiti si chiar sa castigati bani. De asemenea, un avocat bun cunoaste experti si are acces la multe institutii. Pentru a-si ajuta clientii, avocatii cunosc foarte bine legislatia, astfel incat, pe cai legale, sa aiba acces la alti experti sau la institutii cruciale pentru cazul dvs. Chiar si daca este vorba despre un contract, daca nu sunteti pe deplin lamuriti, cel mai bine ar fi sa va adresati unui avocat. Puteti semna clauze ce par in regula la prima vedere si apoi va veti trezi in situatii foarte neplacute din care veti iesi cu greu.
Pentru astfel de situatii si multe altele, puteti accesa site-ul https://avocatisuciu.ro sau puteti veni la noul sediu al firmei din Sibiu.