Criteriul National

5 sfaturi pentru a vă ajuta să învăţaţi cum să aruncaţi zarurile la Craps

5 sfaturi pentru a vă ajuta să învăţaţi cum să aruncaţi zarurile la Craps
iunie 29
08:46 2023

Jocurile cu zaruri sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Poate că cei mai cunoscuţi jucători au fost ostaşii din Imperiul Roman, care în pauzele dintre bătălii nu se sfiau să îşi aşeze scuturile pe pământ şi să îşi joace soldele lunare pe o aruncare de zaruri.

Jocul de zaruri este prezent astăzi în toate cazinourile şi este recunoscut sub numele de Barbut sau Craps. Dacă nu şti să îl joci te vom ajuta să deprinzi câteva tehnici care să te ajute să devii în scurt timp un jucător de zaruri redutabil.

Ocupă cel mai bun loc la masa de Craps

Masa de Craps este una destul de mare astfel încât în jurul ei să se poziţioneze cât mai mulţi pariori. Pentru că este un joc de noroc ai putea crede că nu contează cum te poziţionezi în raport cu ea, doar norocul face diferenţa, nu-i aşa?

Ei bine, jucători profesionişti de Craps, pentru că există şi aşa ceva, jură la unison că o anumită poziţie aduce şi cele mai bune aruncări de zaruri şi prin urmare şi posibilităţi reale de câştig. Această poziţie se găseşte în apropierea dealerului jocului, care este poziţionat pe partea scurtă a mesei, cât mai în spatele ei.

Într-un casino online nu ai şansa să te poziţionezi lângă dealer, totul se face în acest mediu de către un program de calculator. Dar dacă intri într-un cazino real, ţine minte această poziţie, ocupă locul cât mai apropiat de dealer şi aruncă zarurile cu încredere.

Tot jucătorii cu experienţă spun că majoritatea aruncărilor din această poziţie devin profitabile pentru simplul fapt că îţi oferă mai mult control asupra zarurilor. Tindem să le dăm crezare, dar numai dacă încerci pe propria piele poţi să te convingi de acest lucru aşa că îţi sugerăm să testezi cât mai curând această poziţie de aruncător.

Fii sigur că ai mâinile curate!

Bine, să ai mâinile curate ar trebuie să fie un lucru banal şi normal, dar câteodată ne trezim cu toţii în nişte situaţii inedite în care acest lucru nu se întâmplă. Este posibil să ai în mână o băutură care se răstoarnă sau o bomboană lipicioasă şi de aici până la mâini lipicioase este numai un pas.

Şi imaginează-ţi că eşti la rând să arunci zarurile şi eşti în această situaţie inedită. Aşa cum suntem siguri că ştii, zarurile sunt netede şi din ceastă cauză rulează pe masa de Craps printr-o mişcare de alunecare care se datorează în primul rând curăţenii acesteia.

Ori dacă le-ai “contaminat” nicidecum acestea nu vor mai aluneca cu aceeaşi uşurinţă pe masă şi rezultatul aruncării va fi viciat în acest caz. Încearcă acest lucru la tine acasă, aruncă zarurile cu mâinile lipicioase şi apoi spală-te şi aruncă-le din nou.

O să observi imediat diferenţa şi oricât ar părea de ciudat încearcă să ai mâinile cât mai curate şi uscate înainte de a arunca zarurile. Soluţia? Ia cu tine un pachet de şerveţele şi curăţă-ţi mâinile înainte de fiecare aruncare de zar!

Potrivirea zarurilor

Pentru orice jucător de Craps contează modul în care îşi poziţionează zarurile în mână în vederea aruncării lor pe masă. Cea mai uzitată aranjare în mână este cea care dă rezultatul de 7. Sunt aici 3 modalităţi distincte de a face acest lucru, 2:5 ( sau invers) şi 4:3( sau invers) şi 6:1( sau invers).

Există şi aranjarea Hardway, care presupune poziţionarea în mâna a zarurilor de aşa maniera încât să arate 2:2, 3:3, 4:4 şi 5:5. Se crede că aceasta poziţionare reduce şansele că rezultatul aruncării să fie 7, prin urmare pariurile exclud acest rezultat.

O altă modalitate de aranjare a zarurilor este aceea care formează litera V. Aranjezi deci zarurile astfel încât cifrele celor 2 zaruri să formeze litera V şi le arunci pe masa de joc. Se crede că acest aranjament aduce un rezultat de 6 sau 8, deci şi pariurile se fac în consecinţă.

Cum să arunci zarurile în Craps

Poate compararea aruncării zarurilor cu balansul unui jucător de golf poate părea deplasată dar totul ţine de mişcarea mâinii în ambele cazuri. La Craps modul în care ţii zarurile în mână şi mai ales modul în care le arunci poate influenţa pozitiv sau negativ rezultatul.

Şi oricât ar părea de deplasat există o anumită tehnică de aruncare care îţi poate aduce rezultatul dorit. Adu zarurile în poziţia dorită şi aruncă-le din lateral, ajutându-te de degetul tău mare şi de lateralul degetului mijlociu.

Această poziţie te ajută să îţi menţii setarea zarurilor din mână şi să le arunci pe o traiectorie care le va duce până spre capătul mesei. Poate că nu vei obţine de fiecare dată rezultatul dorit dar măcar o să dai dovadă că eşti cu adevărat un aruncător de zaruri profesionist.

Zona de aterizare a zarurilor

Zona optimă de aterizare presupune un spaţiu de maxim 10 cm şi acolo îţi doreşti să vezi rezultatul aruncării. Dar nu toate mesele de Craps sunt identice şi nici postavul de pe ele nu este identic, prin urmare vei avea suprafeţe care reacţionează diferit la aruncare.

Observă deci cât de tare sau de moale este suprafaţa pe care arunci, cum alunecă zarurile pe ea şi în funcţie de rezultat ajustează-ţi poziţia de aruncare. Vei şti că ai ajustat corect aceste variabile atunci când ambele zaruri vor lovi de fiecare dată în acea porţiune de 10 cm.

Mai rămâne încă o variabilă de ajustat, viteza cu care arunci zarurile pe masă. Totul vine cu exerciţiul pe care îl capeţi în timp, dar acest lucru nu este imposibil de realizat. Îţi sugerăm că până la cunoaşterea mesei de joc să pariezi puţin şi să creşti miza pe măsură ce vei stăpâni zona de aruncare a zarurilor.

Concluzie

Un joc ca şi cel de Craps pare atât de simplu încât şi un copil ar putea să îl joace. Şi în mare parte este adevărat, arunci 2 zaruri pe aşa de joc şi în funcţie de rezultatul aruncării colectezi câştigul sau laşi casei miza pariată. Dar pentru ca să fi un jucător de Craps de succes poziţionează-te corect la masa de joc, curăţă-ţi mâinile şi aruncă exact în zona de 10 cm indicată de specialist. Nu îţi garantăm câştigul de fiecare dată dar în mod cert că ceilalţi jucători vor vedea în tine un aruncător redutabil la Craps.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

http://buyabilify.us.com/investasi-lanjut-pastikan-bahwa-awal-judi-slot-dapat-dimainkan/

http://www.ultraboost.us.com/gagasan-alek-stasiak-memenangkan-gelang-kedua-tahun-wsop-judi-slot-berjalan/

http://www.supreme-clothing.us.com/saat-bermain-judi-slot-kita-sudah-alami-dealer-baik-serta-jelek/

http://www.hermes-belt.us.com/spesifikasi-runner-up-acara-utama-world-series-of-judi-slot-darvin-moon-meninggal-pada-usia-56/

http://www.burberryoutlet-store.us.com/jawaban-philadelphia-fusion-hasil-turnamen-los-angeles-judi-slot/

https://www.charmspandora.us.com/opsi-memilih-tempat-duduk-dalam-permainan-judi-slot-mempengaruhi-hoki-kemenangan/

http://www.coachoutletonline-sale.us.com/tabel-batas-waktu-dari-semua-jackpot-hari-untuk-beberapa-judi-slot/

http://www.curryshoes.us.com/aturan-taruhan-judi-slot-california-dicabut-dari-diskusi-untuk-tahun-ini/

http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com/analogi-pertaruhan-judi-slot-online-dari-awal-anda-pasang-taruhan/

http://www.filashoes.us.org/ketahui-kunci-mendapatkan-keuntungan-dari-agen-judi-slot-paling-dipercaya/

http://prozac.us.com/hitung-biaya-untuk-bermain-penting-untuk-kesuksesan-judi-slot/

http://www.air-max.us.com/imbas-harapan-positif-tentang-kesempatan-pot-judi-slot-yang-semakin-tinggi/

http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/bagaimana-trick-mainkan-judi-slot-di-bawah-ini-panduan-judi-pemula/

http://www.louboutinshoes.in.net/pilah-bagian-dua-set-dan-perjalanan-pembicaraan-texas-judi-slot/

http://www.pandora-jewelrys.us.com/saran-penting-dalam-judi-judi-slot-online-untuk-naikkan-prosentase-win/

http://www.coach-factoryoutlets.us.com/taruhan-john-slapshot1085-forlenza-menangkan-wsop-online/

http://www.red-bottoms.us.com/celah-matt-berkey11_s4y-berkey-warga-las-vegas-judi-slot-mengalahkan-a-field-of-2-408/

http://www.michael-kors-handbags.us.org/tanggapan-bagaimana-argentina-lampropulos-pergi-ke-judi-slot-millionaire/

http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org/investasi-manajemen-perjudian-telah-memutuskan-mike-aponte-dipersilahkan-untuk-bermain/

http://synthroid.us.com/bagian-penting-analis-memprediksi-pendapatan-650-juta-tahunan-untuk-perjudian-online-michigan/

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul