Criteriul National

Cine este Cezara Popescu, candidatul AD pentru Primăria Constanța

Cine este Cezara Popescu, candidatul AD pentru Primăria Constanța
februarie 22
14:57 2024

Cezara Popescu – un nume, trei roluri: pasiune, performanță, dedicare!

Cu o carieră impresionantă și vastă în domeniul asistenței sociale și al managementului, Cezara Popescu și-a etalat abilitățile excepționale de coordonare și leadership într-o varietate de poziții de conducere de-a lungul anilor, impunându-se ca o figură polivalentă a Constanței, împletind într-o manieră sublimă roluri esențiale în societate: cel de părinte devotat, profesionist desăvârșit și lider politic.

Cu discreție și profesionalism, Cezara Popescu a implementat cu succes proiecte sociale de impact și a administrat cu abilitate centre de servicii comunitare, ilustrând un angajament ferm față de binele comunității și o dedicare neclintită în îndeplinirea responsabilităților sale. În plus, ghidată de principiile psihoterapiei adleriene, a manifestat un profund respect și empatie față de nevoile și aspirațiile celor pe care i-a asistat. Prin studiul psihoterapiei adleriene, Cezara Popescu și-a îmbogățit perspectiva și a cultivat un interes autentic și o atitudine empatică față de ceilalți, promovând relații sănătoase și echilibrate, principiile adleriene ghidând-o permanent în interacțiunile sale cu comunitatea, unde a pus întotdeauna binele și interesele celorlalți în centrul acțiunilor sale, oferind sprijin și îndrumare în moduri care să răspundă nevoilor individuale și colective.
Cu o expertiză vastă în domeniul asistenței sociale și al psihopedagogiei speciale, doamna Cezara Popescu a ocupat poziții de conducere în diverse instituții și organizații, de la Primăria Municipiului Constanța la DGASPC Constanța, prin activitatea sa contribuind semnificativ la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor destinate copiilor, familiilor și comunităților defavorizate.

Cu o licență în psihopedagogie specială și asistență socială, precum și cu un masterat în management educațional și unul de management al fondurilor europene în administrația publică, completându-și expertiza prin diverse cursuri și certificări în domenii precum evaluarea competențelor profesionale, managementul resurselor umane și achizițiile publice, doamna Cezara Popescu combină cunoștințele solide în domeniul social cu abilitățile manageriale avansate. În afara activității sale profesionale, pasiunile sale pentru echitație, sporturile nautice, sporturile aeriene și scuba diving reflectă dorința ei de a se menține activă și de a-și explora limitele. Deține brevetul pentru conducerea ambarcațiunilor de peste 11 ani și brevet tip Advance pentru scufundări în ape libere.

Cu abilități excelente de comunicare, organizare și conducere a echipelor, doamna Cezara Popescu este recunoscută pentru spiritul său organizatoric, pentru abilitățile sale de evaluare și planificare, precum și pentru capacitatea sa de a gestiona eficient resursele umane, materiale și financiare. Sociabilitatea, apropierea de oameni precum și seriozitatea și perseverența care o caracterizează în atingerea obiectivelor comunitare, competențele extinse în domeniul managementului și al asistenței sociale, fac din doamna Cezara Popescu o profesionistă versatilă și dedicată, aducând un aport valoros în orice context profesional în care activează.

Familie

Pe lângă contribuțiile sale semnificative în domeniul asistenței sociale și al managementului, Cezara Popescu a reușit să inspire și să îndrume nu doar comunitatea în ansamblu, ci și pe propriii săi copii, care au devenit lideri remarcabili în diverse domenii. Prin devotamentul său pentru dezvoltarea personală și profesională a celor dragi, ea a reușit să cultive în ei calitățile de lideri, ghidându-i pe drumul succesului și al realizării personale.
Astfel, prin exemplele lor de excelență, copiii săi au devenit reprezentanți ai schimbării și ai progresului, aducând contribuții semnificative în comunitatea lor și au inspirat și alți tineri să urmeze aceeași cale a succesului. Este impresionantă implicarea acestor tineri în diferite domenii și activități. Iată o scurtă descriere a fiecăruia:

Emma – la vârsta de 21 de ani, Emma este o tânără remarcabilă. A urmat cursurile Cambridge School timp de 10 ani și și-a obținut de asemenea diploma în pedagogie. În prezent, este studentă la Universitatea din Amsterdam, specializându-se în criminologie. Implicarea ei în Parlamentul European al Tineretului subliniază angajamentul său față de comunitate și dorința de a contribui la schimbarea socială și politică.

Julia – cu o experiență de 10 ani la Cambridge School, Julia s-a remarcat și în domeniul sportiv, în special în echitație. Prin performanțele sale remarcabile, a reușit să devină membră a lotului Bulgariei în acest sport. Succesele ei în echitație demonstrează nu doar talentul său, ci și disciplina și determinarea de care dă dovadă în atingerea obiectivelor sale.

Dan – la fel ca și cele două surori, Dan a frecventat Cambridge School timp de 4 ani. De asemenea, s-a evidențiat în domeniul sportiv, fiind un sportiv de performanță la Clubul Junior Motor, cu o pasiune deosebită pentru automobilism.

Angajamentul său și perseverența în acest domeniu îl propulsează către realizări notabile în lumea motorsportului.

Acești tineri impresionanți demonstrează că pasiunea, angajamentul și dedicarea mamei sunt ingrediente esențiale pentru succesul în diferite domenii și că educația și activitățile extrașcolare îi pot transforma în lideri ai viitorului.

Provine dintr-o familie de medici, cu mama, Natalina Tomescu, medic pediatru timp de peste 30 de ani în orașul Constanța.

Cezara Popescu: inspirație pentru generațiile de mâine!

Cu Cezara Popescu, pasiunea, performanța și dedicarea sunt traseele către excelență și inspirație. De la conducerea centrului comunitar la influențarea Parlamentului European al Tineretului, angajamentul pentru binele comunității și educația copiilor marchează drumul spre lideri ai viitorului.

Cezara Popescu – sursă de inspirație pentru excelență și leadership!

Cu Cezara Popescu, pasiunea devine performanță, iar dedicarea se transformă în inspirație. De la gestionarea cu succes a proiectelor sociale la îndrumarea copiilor către excelență în diverse domenii, fiecare acțiune reflectă angajamentul său profund față de comunitate și creșterea personală a celor din jur.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Iorgu

Daniel Iorgu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

http://buyabilify.us.com/investasi-lanjut-pastikan-bahwa-awal-judi-slot-dapat-dimainkan/

http://www.ultraboost.us.com/gagasan-alek-stasiak-memenangkan-gelang-kedua-tahun-wsop-judi-slot-berjalan/

http://www.supreme-clothing.us.com/saat-bermain-judi-slot-kita-sudah-alami-dealer-baik-serta-jelek/

http://www.hermes-belt.us.com/spesifikasi-runner-up-acara-utama-world-series-of-judi-slot-darvin-moon-meninggal-pada-usia-56/

http://www.burberryoutlet-store.us.com/jawaban-philadelphia-fusion-hasil-turnamen-los-angeles-judi-slot/

https://www.charmspandora.us.com/opsi-memilih-tempat-duduk-dalam-permainan-judi-slot-mempengaruhi-hoki-kemenangan/

http://www.coachoutletonline-sale.us.com/tabel-batas-waktu-dari-semua-jackpot-hari-untuk-beberapa-judi-slot/

http://www.curryshoes.us.com/aturan-taruhan-judi-slot-california-dicabut-dari-diskusi-untuk-tahun-ini/

http://www.yeezyboost350v2shoes.us.com/analogi-pertaruhan-judi-slot-online-dari-awal-anda-pasang-taruhan/

http://www.filashoes.us.org/ketahui-kunci-mendapatkan-keuntungan-dari-agen-judi-slot-paling-dipercaya/

http://prozac.us.com/hitung-biaya-untuk-bermain-penting-untuk-kesuksesan-judi-slot/

http://www.air-max.us.com/imbas-harapan-positif-tentang-kesempatan-pot-judi-slot-yang-semakin-tinggi/

http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/bagaimana-trick-mainkan-judi-slot-di-bawah-ini-panduan-judi-pemula/

http://www.louboutinshoes.in.net/pilah-bagian-dua-set-dan-perjalanan-pembicaraan-texas-judi-slot/

http://www.pandora-jewelrys.us.com/saran-penting-dalam-judi-judi-slot-online-untuk-naikkan-prosentase-win/

http://www.coach-factoryoutlets.us.com/taruhan-john-slapshot1085-forlenza-menangkan-wsop-online/

http://www.red-bottoms.us.com/celah-matt-berkey11_s4y-berkey-warga-las-vegas-judi-slot-mengalahkan-a-field-of-2-408/

http://www.michael-kors-handbags.us.org/tanggapan-bagaimana-argentina-lampropulos-pergi-ke-judi-slot-millionaire/

http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org/investasi-manajemen-perjudian-telah-memutuskan-mike-aponte-dipersilahkan-untuk-bermain/

http://synthroid.us.com/bagian-penting-analis-memprediksi-pendapatan-650-juta-tahunan-untuk-perjudian-online-michigan/

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul